DJFiltre active: Brand: Allen&Heath

 • Mixer DJ Allen & Heath Xone:43

  La comanda

  Creeat pentru DJ si conservatorii muzicii elextronice, Xone 43 este un mixer cu 4+1 canale care ofera cea mai buna calitate audio analog, incluzand legendarul filtru Xone cu control de rezonanta, egalizator pe 3 benzi, crossfader cu setari pentru 3 curbe si X:FX pentru send/return catre unitatea de efecte favorita.


  3.040,00 RON
 • Mixer DJ Allen & Heath Xone:43C

  La comanda

  Xone 43C este poarte perfecta catre spectrul complet al DJ-ingului digital. Mixerul este sustinut de catre cel mai apreciat software pentru DJ: Serato DJ, si poate fi imbunatatit prin adaugarea Serato DJ Club Kit- eliminand nevoia pentru orice interfata externa.


  3.290,00 RON
 • Mixer DJ Allen&Heath Xone: PX5

  La comanda

  Combinand sunetul analog cald specific Xone cu conectivitate digitala de nivel inalt, Xone PX5 da viata si suflet muzicii electronice.


  6.090,00 RON
 • Mixer DJ Allen&Heath Xone: DB4

  La comanda

  Xone DB4 este cu adevarat un mixer inovator si de departe cel mai avansat produs pe care Allen&Heat l-a proiectat. Fiecare caracteristica a fost cercetata meticulos cu scopul de a oferi DJ-ilor cel mai avansat instrument pentru creativitate.


  8.210,00 RON
 • Mixer DJ Allen&Heath Xone: DB2

  La comanda

  Seria Xone DB exploateaza potentialul tehnologiei digitale de mixing pentru a aduce creativitate maxima DJ-ilor. Controalele flexibile si versatile pentru mixing cu interfata intuitiva ofera DJ-ilor control total asupra mix-ului.


  5.090,00 RON
 • Mixer DJ Allen&Heath Xone:92

  La comanda

  Modelul industrial standard Xone: 92 defineste sunetul supercluburilor, cu caracteristici ce se potrivesc stilurilor tuturor DJ-ilor: de la beakbeat la techo, de la tance la house.


  5.290,00 RON
 • Mixer DJ Allen&Heath Xone:23

  La comanda

  Xone 23 este un mixer pentru DJ cu 2+2 canale, dotat cu caracteristici care in mod normal se gasesc pe consolele din cluburile cele mai bine cotate, incluzand o versiune imbunatatita a filtrelor legendare Xone cu control al rezonantei, fadere VCA, egalizator pe 3 benzi, butoane iluminate, selector pentru curbura crossfader si aspect inspirat de Xone: DB4.


  1.250,00 RON
 • Mixer DJ Allen & Heath Xone:23C

  La comanda

  Xtone 23C aduce la un loc ce este mai bun din DJ-ingul digital si mixarea conventionala intr-un format compact si accesibil. Acest mixer de performante inalte este echipat cu o placa de sunet interna cu 4 canale pe 96kHz - 24-biti, de calitate premium.


  1.719,00 RON

Inscrie-te la newsletter si primesti un cupon in valoare de 10 RON