Despre noi


EVOSOUND este un proiect Sound Stil, care se vrea a fi un site modern, expansiv cu o multitudine de produse ce vin in intimpinarea dorintelor tuturor clientilor.

Evosound este mai mult decat un site si un magazine on-line, reprezentata de pasiunea unui grup de oameni care stau la dispozitia clientilor ce impartasesc aceeasi pasiune cu orice detalii tehnice sau consiliere in domeniu. Produsele de cea mai buna calitate satisfac exigentele celor mai pretentiosi cumparatori, pastrandu-se proportia calitate-pret.

Infiintata in anul 2001 SOUND STIL este o companie cu capital integral romanesc, fiind reprezentant si distribuitor exclusiv de echipamente profesionale de sunet , lumini si instrumente muzicale, reprezentand unii din cei mai prestigiosi producatori din lume: Phonic, MAG, Neutrik, Rean, McCauley, Ashley, Klotz, Warvick, Framus, D'addario, Promark, Planet Waves, Evans, Soundstil, Sunlite, LumiDesk, Eurolite, X-Craft, Alustage, Show, Amati, Yamaha.

Incepand cu anul 2006 Sound Stil a lansat pe piata din Romania o gama de produse profesionale: lumini, conectica si cabluri, stative si componente mobile de scene si lumini sub brandul Soundstil Lights si Soundstil Stands.

SOUND STIL s-a remarcat prin calitatea produselor si a serviciilor oferite pe piata. In prezent SOUND STIL are dealeri autorizati si magazine specializate in toata Romania, reusind sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente profesionale de sunet si lumini. SOUND STIL ofera pe piata o gama complexa de produse si servicii, acoperind toate domeniile pietei profesionale. Produsele noastre satisfac cele mai exigente cereri.

Compania dispune de depozit in Brasov, fiind capabila sa livreze in cel mai scurt timp produsele in orice zona a tarii.
Participand la toate saloanele internationale de sunet si lumini compania noastra este in permanenta la curent cu ultimele noutati ce apar in domeniu oferind ulterior aceste produse pe piata romaneasca si implementand know how-ul de ultima ora.

Inscrie-te la newsletter si primesti un cupon in valoare de 10 RON